Брой 50 (290), Година VI, 17 декември 2018

Адвокат Милко Пенчев е основен защитник на семейство Баневи, това ще прочетете на първа страница на в.ГЛАС. За МГ Добруджа юристът от Добрич заяви, че по-скоро обвиненията няма да издържат в съда.
Иначе темата на броя продължава да е годишен обзор на общините в областта. Сега е ред на Шабла и Генерал Тошево.
Не се чувствам виновен за това, че с моите действия съм спестил няколко милиона лева данъци на нашите съграждани, заяви отговорно кметът на Шабла Мариян Жечев.
Европейските проекти са начинът, по който можем да се развиваме, заяви кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров.
Интервюто в този брой е с управителя на ДКЦ 1 д-р Мариян Ананиев. Дано държавността да влиза все повече в здравеопазването, си пожелава лекарът.
На страницата за бизнес ви представяме собственика на Градински център”Хиподрума” Чавдар Стайков. Бизнесът ми ме научи да бъда внимателен в комуникациите си с хората, признава той.
В рубриката „Животът е пътуване” Зорница Рашева ни разкрива интересната история и красотите на сръбската столица Белград.
На спортната страница - световната вицешампионка по бокс Стойка Петрова. Веднага след Индия тя се върна в родния Добрич и посети Спортното училище, което е завършила.
Още в броя: Малки граждански обяви, седмична прогноза за времето, културен афиш, сканди, вицове, хороскоп и тв програма.