Брой 40 (280), Година VI, 8 октомври 2018

Община Добричка с наградата „Община – Рехформатор”. Това ще видите на първа страница на новия брой на в.ГЛАС. Наградата за екипа на кмета инж. Тошко Петков дойде от НСОРБ по време на Годишната среща на местните власти в Албена.
Темата на броя е: Временна комисия ще бори проблемите с водоснабдяването. Решението бе взето на извънредна сесия, посветена на водоподаването. На нея директорът на ВиК инж.Тодор Гикински заяви, че за първи път от 20 г.водното дружество е на печалба.
60 процента от тръбите по водния цикъл са положени, похвали се ръководителят на водния проект инж. Живко Неделев.
Директорът е удовлетворен  от състоянието на ВиК, но гражданите не са доволни от услугата, контрира арх. Емилия Добрева.
Не виждам нищо извънредно в състоянието на ВиК, открихме предизборната кампания на двама колеги, заяви Младен Матеев.
Още в броя: Интервю с кмета на Добрич Йордан Йорданов, в което той казва, че многократно е поставял въпроса за децентрализация и финансова автономност.
По повод 1 октомври, Денят на пенсионера, екипът ни посети клуб „Отец Паисий” – място за приятни срещи на хората от третата възраст.
На страницата за спорт Румен Тодоров разказва за завършилия наскоро тенис турнир „Изида къп”.
Граждански обяви, културен справочник, седмична прогноза и хороскоп, телевизионна програма, сканди, вицове. В рубриката Полезно – Лешници.