Брой 49 (289), Година VI, 10 декември 2018

Последният месец от годината е време за равносметка. Период, в който се обръщаме назад с обобщение на всичко, което сме успели да свършим през годината – планираните дейности, постигнатите резултати, успехите, постиженията и провалите, работата, която оставяме за новата година. В четири поредни броя на вестник „Глас” предоставяме възможност на кметовете на осемте общини от област Добрич за равносметка – каква година изпращат, какво очакват от новата. В този брой това са кметът на община Добричка инж. Тошко Петков и кметът на община Крушари Добри Стефанов.
И още от темите във вестник Седмичен ГЛАС:
- Интервю с директора на МБАЛ-Добрич, д-р Светозар Байчев за отиващата си година, проблемите и амбициите. Кадровият въпрос тегне над нас като дамоклев меч, категоричен е д-р Байчев.
- В „Бизнес портал”: Разговор с ректора на Висшето училище по мениджмънт в Добрич. Всеки вложен лев в държавното образование носи много по-малко приходи или ефект, в сравнение с частното, казва доц. Тодор Радев.
- В НЧ „Йордан Йовков” откриха Център по минералогия и спелеология. Добруджа е много богата на интересни минерали и вкаменелости, твърди уредникът на сбирката Димитър Димитров  
- На спортната страница Ви представяме привлечения от Русия разпределител Александър Мжелский, който направи своя дебют по време на гостуването на Добруджа 07 в Перник на 30 ноември и помогна съществено за категоричната победа с 3:0 над Миньор.
- И още във вестник Седмичен ГЛАС: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, забавни страници, седмичен хороскоп, ТВ програма, седмична прогноза за времето.