Брой 30 (270), Година VI, 30 юли 2018

Какви мерки взеха властите за превенция на африканската чума по свинете и има ли страх сред стопаните. Това ще прочетете в новия брой на вестник ГЛАС.
Да бъдат умъртвени всички домашни прасета в 10-километровата зона около индустриалните ферми, препоръча през миналата седмица в Добрич министърът на земеделието и храните  Румен Порожанов. Препоръката е и за 10-километровата зона около коридорите на транспортните средства от Дуранкулак и Кардам.
Няма опасност за хората, а само за джоба им, заяви д-р Дамян Илиев, директор на Агенцията по храните.
И още от темите в новия брой на вестник ГЛАС:
С гражданско неподчинение и блокиране на важни пътища заплашват жителите на осем села от област Добрич, ако поредният им протест за цялостен ремонт на пътя Добрич – Лясково не бъде чут от институциите. На 24 юли около стотина души от селата Житница, Лясково, Тянево, Камен, Черна, Кръгулево, Пчелник и Козлодуйци излязоха на поредния си протест, този път на разклона за село Смолница по направлението Добрич – Силистра.
32-годишен изверг от Добрич отвлече, обезобрази и се гаври близо месец с 18-годишно момиче.
Новият директор на Центъра за защита на природата и животните в Добрич  Християн Христов за своите идеи, амбиции и бъдещето на екопарка пред Медийна група „Добруджа“
На спортната страница – „Добруджа” картотекира 25 футболисти за новия сезон във Втора лига. Визитки на новите попълнения
И още във вестник Седмичен ГЛАС: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, забавни страници, седмичен хороскоп, ТВ програма, седмична прогноза за времето.