Брой 24 (264), Година VI, 18 юни 2018

Предстоящите летни емоции в добруджанските общини е темата на новия брой на вестник Седмичен ГЛАС. Фестивали, събори, празници и културни събития, какво, къде и кога – четете във вестник ГЛАС.
В интервюто на броя:
Кметът на Добрич Йордан Йорданов за проблемите в Добрич и политиката на Общината пред Медийна група „Добруджа“. „Говорим за ред и правила като отидем в други държави, нека да ги спазваме и тук”, призовава кметът.
И още теми във вестник ГЛАС:
- Птичи грип и в Дончево. Повече от 32 хиляди са умъртвените кокошки в птицефермата на „Яйца и птици - Зора” – най-големият производител на яйца в страната.
- Тийнейджър от Балчик с национална награда за проявено благородство. Събитието се състоя на 11 юни в двореца „Врана”. Домакин на награждаването беше Симеон Сакскобургготски.
- В Генерал Тошево създават общинско предприятие за благоустройство и озеленяване.
В рубриката „Бизнес портал” представяме Стефко Малчев – съсобственик в „АММ” ООД. Фирмата е специализирана в транспорт и спедиция. „Ние сме това, което сме, защото фирмата ни не работи с клиенти на вътрешния пазар”, признава Малчев. „При нас няма текучество на персонал, което е основен проблем за бранша. Започнахме с двама шофьори, които все още работят в нашата фирма, и една счетоводителка, която се пенсионира при нас”, споделя още той за първите стъпки в бизнеса.
В „Животът е пътуване” се отправяме заедно с нашия гид Зорница Рашева към близката, но непозната и не толкова популярна като дестинация Молдова - специално за ценителите на виното.
На спортната страница: Как заради децата, които тренира и обучава, голмайсторът на „А” РХГ Джошкун Якубов, отказа трансфер в Германия.
И още във вестник Седмичен ГЛАС: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, забавни страници, седмичен хороскоп, ТВ програма, седмична прогноза за времето.