Брой 20 (311), Година VII, 3 юни 2019

На 31 май Централната избирателна комисия връчи официално удостоверенията на избраните членове на Европейския парламент от България. Страната ни ще бъде представена в Брюксел от 17 политици. Новият брой на вестник „ГЛАС” е посветен на резултатите от изборите в област Добрич.
В темата на броя ще прочетете кои са кандидатите с най-много преференции в област Добрич.
Как се представиха партиите по общини:
- ДПС е победител в четири общини, БСП – в три, ГЕРБ печели областния център, ВМРО – трета политическа сила в град Добрич
- Бойко Борисов се казани от Брюксел: В Добрич и Плевен ще чистя всичко до корен
- Пламен Манушев е готов да подаде оставка
- Мненията за изборните резултатите на областните лидери на БСП, ДПС и ВМРО.
 Още в новия брой на вестник „ГЛАС”
- Публично обсъждане на Годишния отчет на бюджета на Община град Добрич за 2018 г. ще се проведе на 7 юни от 16 часа в голямата заседателна зала на Община Добрич.
- Общински съвет – Добрич, даде съгласие Диагностично консултативен център – I да закупи дълготрайни материални активи на стойност 55 000 лв. без включен ДДС. Новата медицинска апаратура ще включва физиотерапевтично медицинско оборудване за нуждите на сектор „Физиотерапия и рехабилитация“, ехограф за нефрологичен кабинет, авторефрактометър и безконтактен тонометър с пахиметър за очен сектор, хематологичен анализатор за нуждите на клинична лаборатория.
- Oбявен е конкурсът за изработване на проект „Нов облик на централен пазар гр. Добрич и прилежащата му територия“
 Tуристическият бранш ще бъде първият, който ще започне да връща кадри от Западна Европа. Мнението е на хотелиера Виктор Лучиянов, който говори пред Медийна група „Добруджа” за новия туристически сезон, за професионализма и проблемите в бранша
 В рубриката ЖИВОТЪТ Е ПЪТУВАНЕ Ви отвеждаме в Малта - приказна красота, екзотична кухня, древна история
На спортната страница: С нов Управителен съвет ФК „Добруджа” тръгва по пътя на стабилността.
И още във вестник „ГЛАС”: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, седмичен хороскоп, забавни страници, седмична прогноза за времето.
v