Брой 19 (259), Година VI, 14 май 2018

Една от основните теми в миналия брой на вестника беше забавянето на встъпването в длъжност на новото ръководство на МБАЛ-Добрич.
Оказа се обаче, че проблемите в болницата са доста по-сериозни и здравното заведение е в критично състояние.
Кардиологичното отделение е пред закриване, завеждащият лекар на „Неонатологията“ също е в предизвестие, младите лекари напускат масово.
Припомняме, че през миналата година бе закрито отделението по урология. В началото на тази година хирурзите също депозираха масово молби за напускане.
Докъде може да се задълбочи кризата в добричката болница, може ли да се намери спасителен план и има ли реална опасност болницата да преустанови нормалната си дейност -  отговорите на тези въпроси търсим в „Темата“ на вестник ГЛАС.
В интервюто на броя представяме Диян Пенев – регионален мениджър на една от водещите фирми за продажба на селскостопанска техника в България „Варекс”. „Клиентите се доверяват повече на дилъра, а не на бранда”, казва Диян Пенев.
Още от темите в новия брой на вестник ГЛАС:
 - на какъв етап е водният цикъл в Добрич
- добричлийката Милена Тодорова взе квота за Олимпийските игри в Токио
- през тази година „Празникът на гърнетата”  ще се проведе в местността Текето
- кмет, депутат и евродепутат откриха втора група в детската градина в Божурово
В рубриката „Животът е пътуване” нашият гид Зорница Рашева ни отвежда до замъка „Хунедоара“ и най-голямата солна мина в Европа – Турда.
На спортната страница: шахмат – как лично Димитър Бербатов се похвали със Световната титла на добричкия талант Момчил Петков.
И още в новия брой на вестник Седмичен ГЛАС: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, забавни страници, седмичен хороскоп, ТВ програма, седмична прогноза за времето.