Брой 10 (301), Година VII, 11 Март 2019

За женското начало във властта. Това е темата на новия брой на вестник „ГЛАС”. В него Ви срещаме с три жени, които преди повече от 3 години загърбиха предишния  си живот, стъпиха върху опита си и приеха да се посветят на хората в Добрич - заместник - кметовете  на Община Добрич д-р Емилия Баева, Елка Димова и Росица Йорданова. Във връзка с Деня на жената, Деня на мама, на нежната половина, която отстоява своите ценности и идеи и иска да живее в по-добър и по-хармоничен свят поставяме своите въпроси на дамите, овластени като заместници на кмета Йордан Йорданов.
Още в новия брой на вестник "ГЛАС":
Битката за по-високо заплащане и повече свобода на работното място трябва да е ежедневна. Мнението е на Гинка Василева - дългогодишен председател на КНСБ – Добрич, която бе удостоена с награда за цялостен принос в развитието на синдикалното движение в България на името на проф. Кръстьо Петков. Как приема наградата и с какво се занимава след 24 години начело на местната организация сподели Гинка Василева в интервю за Медийна група „Добруджа“.
В момента пазарът на имоти е много по-добър и към продавачите, и към купувачите. Коментар на Полина Стойкова-изпълнителен директор на „Бългериан пропертис".
В рубриката „ЖИВОТЪТ Е ПЪТУВАНЕ” представяме Холандия - страната без престъпност и бездомни животни.
На спортната страница: В два поредни броя на вестник „ГЛАС” Ви срещаме с Никола Конанов – рекордьорът по мачове за футболния „Добруджа“.
И още във вестник ГЛАС: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, седмичен хороскоп, забавни страници, седмична прогноза за времето.